Venäjän Johtajien Aggressiivinen Sota Rauhaa Vasten 2022
Venäjän Johtajien Aggressiivinen Sota Rauhaa Vasten 2022

Venäjän johtajien aggressiivinen sota rauhaa vasten Ukrainassa on selkeästi tuomittava sotarikos. Tuomittava sotarikos samoilla periaatteilla millä Natsi saksan johtajat joutuivat sota oikeuteen ja tuomiolle. Kymmenen Natsi sota rikollista sai kuoleman tuomion ja heidät hirtettiin. Kuoleman tuomio hirttämällä toimitettiin Nurembergin vankilan jumppasalissa.

Millä perusteilla Natsi saksan upseerit joutuivat oikeuteen ja saivat sen kautta kuoleman tuomion?

Vastaus: He olivat rikkoneet ihmisten oikeuksien perus lakeja. Ja rikkoneet sodan käynnin lakeja. Kansanmurhia, teloituksia ja muita rikoksia ihmiskuntaa vasten julmalla tavalla.

Entäs Sitten Neuvostoliiton Johtajien Sotarikokset 1939-1945?

He kävelivät vapaana rikoksista, sillä Yhdistyneet Länsimaat olivat ottaneet Joseph Stalin ja muut Neuvostoliiton johtajat liittolaiseksi mukaan.

Vaikkapa toinen osapuoli Toisen maailmasodan syypää oli Joseph Stalin ja Neuvostoliiton sopimus Natsi Saksan kanssa lähteä ryöstö retkelle Itä Euroopaan vuonnan 1939. (Molotov & Ribbentrop Pact).

Sellainen kaksinaamaisuus on hyvä pitää mielessä kun ajattelee Länsimaitten historiallista toimintaa. Eikä uskoa kaikki mitä niitten suusta lähtee ulos. Vielä vähemmän uskoa mitä Neuvostoliiton johtajat sanoivat ja puhuivat. Sama on Venäjän johtajat.

  • Nikolai Ivanovitš Bobrikov. 1839-1904.
  • Vyacheslav Mikhaylovich Molotov. 1890-1986.
  • Sergey Viktorovich Lavrov. 1950- ?
  • Vladimir Vladimirovich Putin. 1952- ?

Venäjän Johtajien Aggressiivinen Sota Rauhaa Vastaan

Venäjän johtajat rikkovat kansainvälisiä lakeja. Venäjän johtajilla ei ole mitään kunnioitusta kansainvälisten lakien suhteen. Heidän elävän sielun mielen toiminnot eivät ole valistuneet siihen malliin, että heillä olisi kunnioitusta Elämän Luojan Luonnon Oikeudenmukaisuudelle. Luonnon Oikeudenmukaisuuden Henki on lähtöisin ulkopuolelta aikaa ja tilaa. Luonnon oikeudenmukaisuus ei ole materiaalinen entiteetti. Siksi sitä pitää kunnioittaa ja arvostaa, niin että sen vi omaksua, tai alistua sen viisaudelle. Siitä Elämän Luojan kunnioittamisesta, ja muodostuu kynnys mikä estää ihmisen oman tahdon rikkomasta Elämän Luojan Hengen lakeja ihmiselle.

Venäjän Johtajat Suorastaan Pilkaavat ja RIkkovat Elämän Luojan Lakeja.

Venäjän Johtajat pitää viedä oikeuteen ja tuomita rikoksista. Sillä perusteellä, että Elämän Luoja (YHWH) varoittaa, ja vaatii ihmsisten kunnioittamaan Hänen antamia sääntöjä ja lakeja. Mooseksen kirjat. 1.5.

Nürnbergin PERIAATTEET

Periaate I

"Jokainen henkilö, joka tekee teon, joka on kansainvälisen oikeuden mukainen rikos, on vastuussa ja velvollinen rangaistavaksi."

Periaate II

 "Se, että sisäinen lainsäädäntö ei määrää rangaistuksia teosta, joka on kansainvälisen oikeuden mukainen rikos, ei vapauta teon tekijää kansainvälisen oikeuden mukaisesta vastuusta."

Periaate III

"Se, että henkilö, joka on tehnyt kansainvälisen oikeuden mukaan rikoksen muodostavan teon, toimi valtionpäämiehenä tai vastaavana hallituksen virkamiehenä, ei vapauta häntä kansainvälisen oikeuden mukaisesta vastuusta."

Periaate IV

Pääartikkeli: Esimieskäskyt "Se, että henkilö toimi hallituksensa tai esimiehensä käskyn mukaisesti, ei vapauta häntä kansainvälisen oikeuden mukaisesta vastuusta, mikäli moraalinen valinta on hänelle todella mahdollista." Tämä periaate voitaisiin muotoilla seuraavasti:

 "Ei ole hyväksyttävä tekosyy sanoa, että minä vain noudatin esimieheni käskyjä."

Ennen Nürnbergin oikeudenkäyntiä tämä tekosyy tunnettiin yleisessä kielenkäytössä "ylimääräisinä käskyinä".

Nürnbergin oikeudenkäynnin näkyvän, korkean profiilin tapahtuman jälkeen monet kutsuvat tätä tekosyytä nyt "Nürnbergin puolustukseksi".

Viime aikoina kolmas termi, "lailliset määräykset", on yleistynyt joillekin ihmisille.

Kaikki kolme termiä ovat käytössä nykyään, ja niillä kaikilla on hieman erilaiset merkityksen vivahteet riippuen kontekstista, jossa niitä käytetään.

Nürnbergin periaatetta IV tukee oikeudellinen oikeuskäytäntöä, joka löytyy ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen yksittäisistä artikloista, jotka käsittelevät epäsuorasti aseistakieltäytymistä.

Sitä tukevat myös Yhdistyneiden Kansakuntien pakolaisasiain päävaltuutetun toimiston (UNHCR) julkaiseman Pakolaisaseman määrittämismenettelyjä ja -kriteerejä käsittelevän käsikirjan kohdassa 171 esitetyt periaatteet.

Nämä periaatteet koskevat ehtoja, joilla aseistakieltäytyjät voivat hakea pakolaisasemaa toisessa maassa, jos heitä vainotaan omassa maassaan, koska he ovat kieltäytyneet osallistumasta laittomaan sotaan.

Periaate V

"Jokaisella kansainvälisen oikeuden mukaisesta rikoksesta syytetyllä henkilöllä on oikeus oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin tosiseikkojen ja lain perusteella."

Periaate VI

Tästä eteenpäin esitetyt rikokset ovat kansainvälisen oikeuden mukaisia ​​rikoksia:

Rikokset rauhaa vastaan:

Hyökkäyssodan tai kansainvälisten sopimusten, sopimusten tai takeiden vastaisen sodan suunnittelu, valmistelu, käynnistäminen tai käyminen; osallistuminen yhteiseen suunnitelmaan tai salaliittoon minkä tahansa kohdassa (i) mainitun teon toteuttamiseksi.

  •  Sotarikokset:

 Sodan lakien tai tapojen rikkominen, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, murhat, pahoinpitelyt tai karkotukset orjatyövoimaan tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen miehitetyn alueen tai miehitetyn alueen siviiliväestön; sotavankien tai merellä olevien henkilöiden murha tai pahoinpitely, panttivankien tappaminen, julkisen tai yksityisen omaisuuden ryöstäminen, kaupunkien, kylien tai kylien tahaton tuhoaminen tai tuho, jota ei voida perustella sotilaallisella välttämättömyydellä.

  • Rikokset ihmisyyttä vastaan:

Murhat, tuhoaminen, orjuuttaminen, karkottaminen ja muut siviiliväestöä vastaan ​​tehdyt epäinhimilliset teot tai poliittisista, rodullisista tai uskonnollisista syistä tapahtuva vaino, kun tällaisia ​​tekoja tehdään tai tällaisia ​​vainoja toteutetaan jonkin toimen täytäntöönpanon yhteydessä tai sen yhteydessä. rikos rauhaa vastaan ​​tai mikä tahansa sotarikos."

Periaate VII

"Osallistuminen rikokseen rauhaa vastaan, sotarikokseen tai rikokseen ihmisyyttä vastaan, kuten periaatteessa VI on kuvattu, on kansainvälisen oikeuden mukainen rikos." (Nürnbergin periaatteet, 1945)

A CLAIM FOR A TRUE WORLDVIEW.

Kiitos vierailusta Koti Uskonto Isänmaa verkkosivulla. Toivottavasti tämä kirjoitus oli auttavainen ja käytännöllinen. Lisää samankaltaisia kirjoituksia löytyy verkkosivulta http://kotiuskontoisanmaa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *