Missä Tasolla Sota ja Taistelut llmestyvät?
Missä Tasolla Sota ja Taistelut llmestyvät?

Taistelut ovat käynnissä jatkuvasti vaikkapa ne eivät ilmestyisi näkyvästi millään tavalla arki ihmisille. Esimerkiksi Poliittiset Sodan käynnit ovat oleet jatkuvia tuhansia vuosia Ruotsin ja Venäjän alueitten välillä.

Suomalainen voi ajatella että eihän sillä ole mitään merkitystä meidän näkökulmasta, niin kuin että Suomalaisilla olisi joku ihmeen kupla minkä sisälle he voivat mennä turvaan kun poliittiset taistelut ja sodat räjähtävät näkyvästi kovan rauta kuulan ja ruudin palamisella.

Suomi on syvästi kansainvälisesti Poliittisessa taistelussa, vaikkapa moni Suomalainen on sulkenut siltä silmänsä. Moni Suomalainen sulkee silmänsä siksi että he eivät halua kuulla totuuksia eivätkä halua elää realiteetti maailmassa.

Monelle ihmiselle eläminen satumaailmassa on vanha tuttu tapa, miten hoitaa asioita mihin ei ole itse vaivautunut ottamaan selvää, tietämään tai ymmärtämään.

Sellaiset ihmisen toiminta tapoja löytyy kaikista maan kulmista, kaupungista, maa seudulta, luonnossa, polulla, ladulla, kadulla, työpaikoilla, kahvilassa, hotellista, motellista, ravintoloista, torilta, seurakunnissa ja kirkoissa.

Samankaltaisia ihmisten asenteita ilmeni vuosina 1917–1953, ja satoja vuosia sitä ennen.

He eivät ajattele asioita järkevästi. He ajattelevat asioita oman sielun tunteitten kuplan suojassa. He ovat kuin syntymättömät vauvat turvassa äidin kehossa. Eivätkä halua kohdata maailman todellisuutta, siten että se vaatii ajattelua, tietoa siitä miten syy ja seuraus maailma toimii. Erikoisesti kun on kyseessä naapuri maitten vihamielisyys ja poliittinen sodan käynti, mikä voi kyteä vuosi kymmeniä ennen kuin se räjähtää veriseen sotaan.

  • Moni Suomalainen oli tietämätön ja tyhmä Karl Marx filosofian ja kommunisti maailmakuvan suhteen.
  • 100 vuotta ennen Venäjän vallankumousta Karl Marx syntyi.
  • 70 vuotta ennen sitä Marx ja Engels Kommunistinen manifesti julkaistiin 1848.
  • Venäjän Sisällistä sotaa, Punaisten Bolsevikkien ja Valkoiset Monarkian Oikeus Valtion puolustajien välillä.
  • Karl Marx, Vladimir Lenin ja Bolsevikkien Kommunismin arvot ja tavoitteet olivat selvät.

"Kommunismi alkaa sieltä, mistä ateismi alkaa", julisti Marx. Kommunistisen manifestissa hän ja Engels huomauttivat: "Kommunismi kumoaa ikuiset totuudet, se kumoaa kaiken uskonnon ja kaiken moraalin."

  • Marxin ja Engelsin apostolit ottivat sen sydämeensä. Kommunistisella Venäjällä varsinkin bolsevikit tarttuivat keihääseen.

"Uskontoa vastaan ​​on julistettava taistelu kuolemaan",

  • Niin sanoi Pravdan perustajatoimittaja ja yksi Leninin ja Stalinin johtavista luutnanteista Nikolai Bukharin, lisäten neuvoja,

"Me kohtaamme uskonnot pistimen kärjellä."

  • Bukharin puhui bolsevikkien puolesta:

"Uskonto ja kommunismi eivät sovi yhteen, ei teoreettisesti eikä käytännössä. … Kommunismi on ristiriidassa uskonnollisen uskontojen kanssa.”

"'Uskonto on kansan oopiumia', sanoi Karl Marx. Kommunistisen puolueen tehtävänä on tehdä tämä totuus ymmärrettäväksi mahdollisimman laajalle työväenjoukoille."

Suomessa 1917–1991 oli ihmisiä ketkä naivisti uskoivat Neuvostoliiton propagandaan, USSR diktatuurien valheellisiin lupauksiin. Punaiset kommunistit Suomessa myös vastustivat Kantasuomalaisten demokratiaa, oikeusvaltiota ja itsenäisyyttä. He olivat suorastaan Suomen kansan itsenäisyyden vihollisia.   

Kaiken sen päälle vielä kuin Bolshevikkien Ateismi Neuvostoliitossa oli uskonnon vainot, poliittinen painostus, pidätykset, vankeudet, kidutukset ja murhat, silti Suomessa ihmiset sulkivat korvansa, ja sulkivat silmänsä totuudelta. Eivät halunneet kuulla tai tietää tarkemmin mitä oli tapahtumassa rajan takana Neuvostoliitossa. Voi sanoa Raamatullisesti, että he olivat hengellisesti kuuroja ja sokeita, hengelliselle totuudelle.  

   Jesaja. 42:18-24.

Te kuurot, kuulkaa, ja te sokeat, katsokaa ja nähkää.

Kuka on sokea, ellei minun palvelijani, ja kuka niin kuuro kuin minun sanansaattajani,

jonka minä lähetän?

Kuka on niin sokea kuin minun palkkalaiseni, niin sokea kuin Herran palvelija?

Paljon sinä olet nähnyt, mutta et ole ottanut varteen; korvat avattiin, mutta ei kuulla.

Herra on nähnyt hyväksi vanhurskautensa tähden tehdä lain suureksi ja ihanaksi.

Mutta tämä on raastettu ja ryöstetty kansa kaikki nuoret miehet ovat sidotut

ja vankihuoneisiin kätketyt; he ovat joutuneet saaliiksi,

eikä ole auttajaa, ryöstetyiksi, eikä ole, kuka sanoisi: "Anna takaisin!"

Kuka teistä ottaa tämän korviinsa, tarkkaa ja kuulee vastaisen varalta?

Kuka on antanut Jaakobin ryöstettäväksi ja Israelin raastajain valtaan?

Eikö Herra, jota vastaan me olemme syntiä tehneet, jonka teitä he eivät tahtoneet vaeltaa

ja jonka lakia he eivät totelleet?

Niin hän vuodatti Israelin päälle vihansa hehkun ja sodan tuimuuden.

Se liekehti hänen ympärillään, mutta hän ei ollut tietääksensä; se poltti häntä, mutta hän ei siitä huolinut.  

Kiitos vierailusta Koti Uskonto ja Isänmaa verkkosivuilla ja lukemalla tämän Missä Tasolla Sota ja Taistelut llmestyvät?

lisää samastta aiheesta löytyy verkkosivulta kirjoitus MITÄ OVAT VALTIOITTEN POLIITTISET JA HENKISET VOIMA TAISTELUT http://kotiuskontoisanmaa.fi/mita-ovat-valtioitten-poliittiset-ja-henkisesti-voima-taistelut/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *