Vihreitten Puolueen Presidentti Ehdokas 2024 Häpeä on Pekka Haavisto
Vihreitten Puolueen Presidentti Ehdokas 2024 Häpeä on Pekka Haavisto

Suomen Vihreitten Puolueen Presidentti ehdokas on Pekka Haavisto. Haavisto harrastaa mies puolison kanssa homoseksuaalisutta.

Kuvitella että Vihreitten Puoluun Edustajat haluavat asettaa kaksi homoa Suomen Tasavallan Presidentin Linnaan, ja sen teon kautta lähettää viesti ympräi maailmaa että homoseksuaalisuus on Suomen kansalle normaali seksuaalisuus, ja että tuelvaisuuden lapsille syötetään sellainen maailmakuva missä epäpyhä ja saastainen elämän tyyli maalataan pyhäksi Suomen valtion instituution korkeimassa virassa.

Elämän Luoja on kieltänyt sellaisen saastan ihmisiltä, ja antanut varoitukset ihmisille ketkä hylkäävät Elämän Luojan ohjeet ja itsepäisesti tekevät sitä mikä on iljettävää Pyhän Elämän Luojan ohjeissa.

Virheitten Puolueen edustajat ja kannattajat haluavat normalisoida sellaiset seksuaali- suhteet mitkä ovat kieroja, epänormaalija ja Elämän Luoja on kieltänyt ne ihmisiltä Pyhissä Juutalaisissa Kirjoituksissa.

  • Homoseksuaalisuuden harrastaminen on syntiä.
  • Homoseksuaalisuus on paluu entiselle pimeyden pakanaisuudelle
  • Homoseksuaalisuus on hedonismi arvon harrastamista
  • Homoseksuaalisuus on kapinaa Elämän Luojaa vasten
  • Homoseksuaalisuuden on älytöntä, että ihmisen alapään elimet johtavat ihmisen yläpään elimiä, siis alapää johtaa ihmisen aivojen toimintaa; siis  äly, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet. 
  • Homoseksuaalisuus on kielletty Raamatussa
  • Homoseksuaalisuus on epänormaali seksuaalinen ilmaisu
  • Homoseksuaalisuudella kerskaaminen on kierouden korostamista
  • Homoseksuaalisuus on hedonismia, joka johtaa lihanhimojen kautta epäjumalan palvelukseen
  • Homoseksuaalisuus ei ota vastaan tuhansien vuosien takaa Juutalaisten Pyhien Kirjoituksien viisautta ja elämän Luojan ohjeita Raamatussa.

3 Mooseksen kirjan 18:22-30.

"Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko. Älä yhdy mihinkään eläimeen, ettet tulisi saastaiseksi. Älköön kukaan nainen paritelko eläimen kanssa, sillä sellainen on luonnonvastaista.

»Älkää saastuttako itseänne tällaisilla teoilla. Niiden takia ovat tulleet saastaisiksi ne kansat, jotka minä ajan pois teidän tieltänne, ja myös se maa on tullut saastaiseksi. Siksi minä panen sen maan vastaamaan näistä pahoista teoista, ja se oksentaa ulos asukkaansa. Pitäkää sen tähden minun lakini ja käskyni. Älköön kukaan teistä, olipa hän pysyvä asukas tai teidän keskuudessanne asuva siirtolainen, tehkö mitään näistä iljettävistä teoista. Kaikkia näitä iljetyksiä ovat sen maan entiset asukkaat tehneet, ja näin he ovat saastuttaneet maansa. Älkää te siis teoillanne saastuttako maata, ettei se oksentaisi pois teitäkin, niin kuin se oksentaa entiset asukkaansa. Jokainen, joka tekee yhdenkään näistä kauhistuttavista teoista, on poistettava kansansa keskuudesta. Pitäkää minun säädökseni älkääkä ryhtykö noudattamaan mitään niistä iljettävistä tavoista, joita on noudatettu ennen teitä, ettette saastuttaisi niillä itseänne. Minä olen YHWH, teidän Elohim.»

Homoseksuaalisuus ei hyväksi Elämän Luojan ohjeita Raamatussa suhteessa ihmisen oikean seksuaalisuuden harrastus suhteen.

Homoseksuaalisuuden harrastajat eivät toteuta uskoa ja pelkoa Elämän Luojaan oikeassa mittakaavassa ja suhteessa

Homoseksuaalisuus ei ole puhdasta

Homoseksuaalisuus ei ole pyhää

Homoseksuaalisuutta Elämän Luoja ei ikinä tule normalisoimaan sitä pyhäksi.

Homoseksuaalisuus aina tulee olemaan synti. sillä Elämän Luoja ei tule muuttamaan mieltä suhteessa mikä on Pyhää ja mikä on epäpyhää.     

Lue seuraava kirjoitus tästä. Suomen Tasavallan Presidentin Tehtävät ja Vastuunkanto

http://kotiuskontoisanmaa.fi/suomen-tasavallan-presidentin-tehtavat-ja-vastuunkanto/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *