Minä Lopetan Julkeitten Kopeuden ja Painan Maahan Väkivaltaisten Ylpeyden
Minä Lopetan Julkeitten Kopeuden ja Painan Maahan Väkivaltaisten Ylpeyden

"Minä (YHWH) kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa; minä lopetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden."..

Jesaja 13:11.

Uskomattoman röyhkeä henki paljastunut Venäjän johtajissa. 2014–2022.

Samoja piirteitä hengessä mikä nousi väkivallan anarkialla, Venäjällä vuosina 1917–1922.Mikä Bolsevikin maailmakuvassa oli jumalattoman röyhkeää? Se että he kaatoivat oikeus valtion periaatteen, moraalisen lain periaatteen, Monarkki perinteen Venäjällä.

Venäjän johtajiin vuodesta 2014–2022, on laskeutunut se sama Bolsevikkien ajoilta laittomuden henki mikä vaikutti Venäjällä vuosina 1917–1922.  Paholaisenhenget Venäjän yllä eetterissä, pahojen henkien pirut ovat huijanneet ja pimittäneet Venäjän johtajat, suurilla lupauksilla, suurella Neuvosto-Saatanan-Liitto maailmakuvalla.

Luonnon Oikeudenmukaisuuden ohjeet on ilmaistu noin 3460 vuotta sitten. Elämän Luoja ilmestyi Siinai vuorella Mooseksen aikana, vain kuukausia siitä, kun Israelin kansa pääsi vapauteen Egyptistä. Israelin kansa kuulivat omilla korvilla, kun Elämän Luoja (YHWH) puhumalla puhui ohjeet niin, että kaikki sen kuulivat. (2 Mooseksen Kirja 20).

Bolsevikit toiminta vuosina 1900–1917 oli väkivaltaa ja laitonta toimintaa.  Bolsevikit kaatoivat väkivallan kautta laillisen Venäjän valtion vuonna 1917. Vangitsivat Venäjän Tsaarin ja vuonna 1918 teloittivat Tsaarin ja hänen perheensä jäsenet, ja apulaiset. Se oli Bolsevikkien väkivaltainen laittomuus ja anarkia henki.

Bolsevikkien myyrien toimesta Venäjän kansassa tuli kahteen jakoa, rakoa mitä Bolsevikki henkiset kasvattivat, Karl Marx, Vladimir Leninin maailmakuvan mukaisesti. Karl Marx oli jumalaton Saatanan palvelija, Vladimir Lenin oli Karl Marxin profeetta.  Heidän tavoitteensa oli järjestää valtion voiman ja vallan järjestykset uudeksi, Euroopassa ja Venäjällä. Heidän ideologiansa kutsuttiin Kommunisti maailmakuva ideologiaksi.

Heidän missionsa oli valloitta maailma Kommunisti ideologialla, ja kumota sen ajan valtioitten valta ja voima.

Mikä voima oli Karl Marx, Vladimir Lenin, Josef Stalin and Bolsevikkien takana?

Se voima mikä heitä ajoi eteenpäin kohti vallankumousta tuli selväksi, jo 100 vuotta sitten.

Sen voiman ominaisuudet ilmestyivät, siten että he tekivät kaikkensa tuhota Juutalaiset Pyhät Kirjoitukset, Raamatut, Kirkot, Papit, uskovaiset ja yleiset Elämän Luojan kunnioitus tilaukset ja hengellinen palvonta.

Siten Karl Marx, Vladimir Lenin, Josef Stalin ja Bolsevikkien hengen tavoite oli muodostaa Ateisti Valtio, jolla olisi voima ja valta sitoa, kieltää ja tukahduttaa Elämän Luojan kunnioitus ihmisissä, ensiksi Venäjällä.

Se voima mikä oli Karl Marx, Vladimir Lenin, Josef Stalin ja Bolsevikkien takana oli Saatanan henki, riivaajien henki.

Bolsevikkien toiminta oli Saatanan hengen ohjauksella, he uskoivat, että he olivat oikeutettu toimimaan väkivallan ja anarkia hengessä. He eivät tajunneet sitä suurta kokonaisuutta, mistä Elämän Luoja on antanut selkeät ohjeet Hänen Sanassansa.

He olivat hengellisesti sokeita ja kuuroja. Siksi heidät täytti väkivallan ja anarkian henki. Saatana käytti Karl Marx, Vladimir Lenin, Josef Stalin ja Bolsevikkia omaksi hyväksi, asettamaan Saatanan valtakunta uuteen uskoon maan päälle Venäjällä.

Elämän Luojan näkökulmasta, on vain yhdet ohjeet annettu ihmisille, on vain yhdet vaihtoehdot, oikeudenmukaisuuden ja laittomuuden välillä. Mooseksen toinen kirja luku 20, antaa ohjeet, miten ihmisen tulee kunnioittaa Elämän Luojaa, ja noudattaa Elämän Luojan ohjeita.

Ei ole liikkuva varaa sen suhteen mitä ohjeissa sanotaan. Älä varasta. Älä himoitse. Älä tee huorin. Älä valehtele. Kunnioita Isääsi ja Äitiäsi. Ihmisen toiminta maan päällä on rajoitettu moraalisten raamien sisälle.

Ihminen on luotu Elämän Luojan kaltaiseksi. Ihmisen elävän sielun mielen toiminnat ovat; Äly, Tajunta, Mielikuvitus, Tahto, Muisti ja tunteet.

Elämän Luoja on sanonut, että siinä on ihmisen aivojen keskusprosessorit. Niitä keskusprosessoria pitää kunnioittaa, ja pitää ne hyvässä kunnossa. Ihmisen aivot ei ole yhtään vähä arvoisempia kuin teknologia, rauta ruostuu, puu lahoaa, jos niiden raaka aine pintoja ei suojella. Ihmiset pitävät usein hyvän huolen ajoneuvoista, talosta, vaatteista, kengistä, mutta vähemmät välittävät mielen terveyden ylläpidosta. Elämän Luojan ohjeitten kunnioitus on  annettu siksi että siellä on ne ihmisen toiminnalle moraaliset raamit, raamien sisällä pitää pysyä, samoin kuin urheilu pelissä pitää pysyä sääntö raamien sisällä.

Bolsevikit Uhkasivat Venäjän Tsaaria vuonna 1900–1917.

Bolsevikit ja Punaiset Venäläiset Uhkasivat Venäjän Monarkki henkisiä ihmisiä vuonna 1917–1922.

Neuvosto Saatanan liitto uhkasi Itä Euroopan Itsenäisiä Valtioita 1922–1991.

Neuvosto-Saatanan-Liitto, Josef Stalinin johdolla uhkasi Länsimaita . 1945–1991.  

Venäjän Johtajat ovat uhanneet Itä Euroopan maitten itsenäisyyttä, Pohjoismaitten itsenäisyyttä, ja uhanneet Ukrainan valtion itsenäisyyttä.

Miksi se saman kaltainen uhkailu on jatkunut Idästä päin yli 100 vuotta.

Vastaus siihen löytyy Mooseksen 2 Kirja luku 20.

Venäjän johtajat eivät hyväksy Elämän Luojan Hengen ohjeita.

Venäjän johtajat ovat hylänneet Juutalaisten Pyhien Kirjoituksien periaatteet. Lähtemällä ulos siitä, että Elämän Luojaa pitää kunnioittaa, Elämän Luojan Henkeä ja ohjeita Sanassa pitää kunnioittaa. Rikkomalla Elämän Luojan ohjeita loukkaa Elämän Luojan Pyhyyttä.

Venäjän johtajat ovat väärällä puolella Oikeudenmukaisuutta. 2014–2022.

 Venäjän johtajat ovat väärällä puolella Elämän Luojan tahtoa. 2014–2022.

Venäjän johtajat ovat väärällä puolella Oikeusvaltion periaatteita. 2014–2022.

Venäjän johtajat ovat väärällä puolella Kansainvälisten lakien kunnioitusta ja periaatteita. 2014–2022.

Venäjän johtajat ovat väärällä puolella moraalisten ihmisten toimintaa historiassa. 2014–2022.

“I will punish the world for its evil and the wicked for their iniquity.

I will end the arrogance of the proud and humble the insolence of tyrants.”……

Isaiah 13:11.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *